Кошик
21 відгук
Магазин «Вишивка» (Виробник)
+380
95
603-13-01
Кошик

Заготовки дитячих блуз бісером

Купити заготовки дитячих вишиванок бісером

Українська вишиванка являється не тільки національним костюмом, вона також слугує символом єдності нашого народу. Цей вид одягу у далекі часи був щоденним та єдиним для всіх. Відрізнялись вишиванки лише орнаментом, у кожного регіону були свої традиції. Основним кольором блузи був білий, в той час як нитки обирали червоні, чорні, зелені, сині, жовті та коричневі. Наш інтернет-магазин пропонує створити національний одяг для дитини своїми руками. У каталозі представлені заготовки для дитячих блуз від найкращих виробників. Ми здійснюємо доставку у будь-яке місто України – Львів, Київ, Одеса, Харків.
1 2

Вишивка бісером: дитячі блузи

Вишивка бісером з кожним днем стає більш популярною, а вишукано прикрашені речі стають родзинкою гардеробу та традиційним символом. Дитячу блузу можна вишити власними руками, при цьому достатньо обрати один із найбільш привабливих для вас візерунків:

  • Романтичні, ніжні та різноманітні квіти;
  • Незвичайні геометричні малюнки;
  • Традиційні українські орнаменти.

Крім того, варто орієнтуватися на дитину, що їй більше до душі. При виборі кольорів варто врахувати колір очей дівчинки та колір її волосся. Все це дозволить підібрати вдалий малюнок та створити дійсно унікальну вишиванку, яка якнайкраще буде пасувати саме вашій дитині. Навіть більше, завдяки заготовками ви разом з дитиною зможете декорувати блузу, тим самим привчаючи її до традицій та передаючи любов до вишитого одягу.

Заготовки дитячих блуз для вишивки бісером

Заготовки можуть мати різний склад. Так, ви можете обрати тканину вишиванки: габардин чи домоткане полотно. Також для вашої зручності усі кольори позначені символами, а їх кількість та кількість необхідного бісеру прописані в буклеті. Для друку малюнка використовується яскрава, стійка та якісна фарба. Таку заготовку ви можете після вишивки скроїти не тільки за необхідним розміром, а також обрати фасон.

Таким чином, можна створити унікальну, вишукану, яскраву та оригінальну річ власними руками. Вона точно стане окрасою гардеробу кожної дівчинки та буде виділяти її серед інших. Крім того, у вас є чудова можливість освоїти нове хобі. Для починаючих ми пропонуємо прості схеми та заготовки, які тільки додадуть бажання продовжувати вишивати. Для більш досвідчених рукодільниць ми пропонуємо цікаві рішення, які їх приємно здивують. Поспішайте обрати блузу до душі!